Info

Mitt i den mörkaste novembertiden väntar en ljus helg i Uppsala! Vi fyller Lötenkyrkan med underbar lovsång, god undervisning, härliga kvällsmöten, vittnesbörd, panelsamtal, seminarium och många samtal vid kaffeborden. Välkommen till en nationell mötesplats för dig som är ung vuxen och längtar efter gemenskap, fördjupning och nätverkande.

Bär du på en speciell längtan efter bön eller evangelisation så kommer det finnas möjlighet att möta andra som bär på samma längtan vid särskilda angivna tider. Hör gärna av dig till my.nygren@efs.nu om du är intresserad av att vara med i ett sådant nätverk!

Vi ser fram emot att möta just dig på Livsväg 2022.

Kostnad

Livsväg kostar i år 250 kr.

Anmälan

Anmälan är öppen och görs här.

Plats

Livsväg är i Lötenkyrkan i Uppsala. Bästa sättet att ta sig hit med kollektivtrafik är buss 2 från Vaksala torg. Från Uppsala stations östra sida (vid Radison Blu) kan man följa Storgatan någon minut norrut till Vaksala torg och Uppsala Konsert och Kongress. Därifrån tar man buss nr. 2 mot Gamla Uppsala. Avstigning sker vid hålllplats Heidenstams torg.

Lötenkyrkan ligger synligt till vänster när man kliver av bussen. För mer info om bussar, se www.ul.se.

Tips: Ladda ner UL-appen. Där kan du betala din bussbiljett billigare och enkelt hitta med hjälp av deras karta.

Boende

Du som deltagare ansvarar själv för logi. Det finns alternativ att på förhand anmäla dig till middag som serveras i kyrkan på lördag kväll. Övriga måltider kan du köpa på Ica eller vid någon av restaurangerna inom gångavstånd. På plats finns det rekommendationer för detta.

Om du reser längre, eller kommer som grupp, finns möjlighet för ett begränsat antal att sova på medhavd madrass i Lötenkyrkans källare, mot en mindre kostnad. Hör av er till my.nygren@efs.nu så tar vi det vidare!

Några andra tips på boende:
Scandic Uppsala Nord
Svartbäckens vandrarhem
Arenahotellet 
Hotel Kvarntorget & Uppsala vandrarhem 

Kontakt

Har du frågor? Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Namn (obilgatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Meddelande

Skriv siffran elva här med siffror