Viktig information!

Allt är lite annorlunda i år, så även årets livsväg. Tyvärr kan vi inte samla hundratals unga vuxna på plats i Lötenkyrkan som vi brukar. Därför mobiliserar vi nu konferensen! Vi gör den tillgänglig online för alla! Genom EFSplay kommer du kunna följa hela konferensen live. Konferensen är gratis i år och all information du behöver för att maximera konferensupplevelsen hittar du här!

Titta tillsammans

 En konferens är något som ska göras tillsammans. Därför vill vi uppmuntra dig att ta tillfället i akt och organisera din egen konferens! Antingen i din kyrka, unga-vuxna grupp, eller i ditt hem. Om du vill göra detta, glöm inte att anmäla din grupp här så att vi vet att ni är med oss!

Fysisk konferens i Uppsala

Fysiskt följer Livsväg myndigheternas restriktioner och därför kommer det, med reservation för förändringar, finnas möjlighet för upp till 50 personer att delta på plats i Uppsala. Detta är i år gratis, men för att kunna garantera plats behöver du anmäla dig här.

För Johannelundsstudenter hålls ett eget online-evenemang på Johannelund. Välj alternativet ”Delta online” och skriv i ”Johannelund” i fältet för grupp eller sammanhang. Om du är engagerad i konferensen ska du inte anmäla dig alls.


Om Livsväg

Livsväg är en tredagarskonferens för dig mellan 18 och 35 år. En plats att möta andra i din egen ålder, prata om livet och tron, äta god mat samt ta del av fräsch undervisning och levande gudstjänster.

Konferensen hålls i Lötenkyrkan i Uppsala och arrangeras av Salt – barn och unga i efs, EFS,  Johannelunds teologiska högskola, EFS Mikaels och Lötenkyrkan.

Årets tema är Goda Nyheter, och medverkar gör Kerstin Oderhem, Sebastian Stakset och många fler.

Fredag: VARFÖR BEHÖVER VI GODA NYHETER?

Lördag förmiddag: VAD ÄR GODA NYHETER?

Lördag kväll: GODA NYHETER I DITT LIV

Söndag förmiddag: GODA NYHETER ÄNDA TILL SLUTET

 

 

Kontakt

Har du frågor? Kontakta oss via formuläret så svarar vi så fort vi kan!

9 + 14 =