Kerstin Oderhem

Kerstin Oderhem är präst och Missionsföreståndare på EFS. Här kan du se ett klipp på Kerstins tidigare undervisning på Livsväg.

Magnus Persson

Magnus Persson är präst och EFS-inspiratör. Han har under senare år gett ut de uppskattade böckerna Kristi kyrka och Som ringar på vattnet.

Här hittar du mer från fjolårets Livsväg med Magnus Persson.

Tomas Nygren

Tomas är präst och arbetar som lärare på Johannelunds teologiska högskola och är en omtyckt talare. Han har bland annat skrivit boken Tillbaka till friheten, om du vill lyssna till det som Tomas har talat om tidigare på Livsväg kan du titta in det här klippet.

Heiner Helm

Heiner Helm är ungdomsledare i Lötenkyrkan och studerar till präst. Heiner talde även på fjolårets Livsväg, här kan du ta del av det.

Malina Abrahamsson

Malina Abrahamsson jobbar som reporter på den kristna tidningen Dagen och leder dansgrupper i Lötenkyrkan i Uppsala. Under Livsväg så kommer hon att leda dansseminariet på det kreativa spåret.

Petter Alin

Petter Alin är musiker och kommer att vara med i lovsångsteamet på Livsväg. Han kommer även att hålla i en konsert på fredagskvällen tillsammans med några av sina vänner. Om du vill läsa mer om Petter och hans musik så kan du kika på denna artikel.

Samuel Björling

Samuel Björling är musiker och skriver lovsånger. Under Livsväg kommer han att leda lovsångsteamet.

Veronica Widell

Veronica Widell är präst och lärare på Johannelunds teologiska högskola med fokus på själavård. Här nedan kan du hitta undervisning som Veronica tidigare hållt. 

Elin Liljero Eriksson

Elin Liljero Eriksson är redaktör för Svenska Dagbladets helgmagasin Svd Perfect Guide. Hon har tidigare arbetat och skrivit för Expressen, Damernas Värld och Elle, varit redaktionschef för Plaza Kvinna och Cosmopolitan samt gett ut två böcker, en av dem kommer hon att utgå ifrån på det seminarium som hon håller om relationer i en digital tid.

Christoffer Abrahamsson

Christoffer Abrahamsson är präst i Lötenkyrkan i Uppsala. På livsväg kommer han att tala om steget mellan ungdomstron och den vuxna tron. Här kan du hitta mer från Christoffer.

Johan Lundgren

Johan Lundgren arbetar som ungdomspräst i EFS Skellefteå. På Livsväg kommer han att hålla i ett seminarium om andliga praktiker. På saltplus kan du hitta en kort serie från Johan där han talar om 10 Guds bud.

David Forsell

David Forsell är präststudent med ett starkt öga för färg och form, bland annat genom grafittikonst. På Davids seminarium kommer det att bli kreativt. Titta in när han talar om “Kallad till kreativitet” här.

Stefan Lindholm

Stefan Lindholm är präst och lärare på Johannelunds teologiska högskola och kommer på Livsväg hålla i ett spännande seminarium om naturvetenskap och kristen tro.

Amanda & Oliver Vadian

Amanda och Oliver kommer på årets Livsväg hålla i ett seminarium om kulturanalys och hur den svenska kulturen förhåller sig till den kristna tron. Amanda är biträdande generalsekreterare på Salt och Oliver studerar till präst i Svenska Kyrkan. Se mer av Amanda här.

Livsväg arrangeras av EFS och Salt – barn och unga i EFS, i samarbete med Lötenkyrkan